Contacte

Parli amb nosaltres

Vedisa Vedisa
Vedisa
×

Amb un àmbit d'actuació localitzat principalment a Madrid i Catalunya els nostres serveis arriben, de manera discrecional, la totalitat del territori espanyol, oferint els serveis d'arquitectura, disseny i construcció.

OFICINES COMERCIALS / RETAIL

VEDISA ofereix la capacitat i la versatilitat d'executar a nivell nacional oficines comercials, concessionaris, locals comercials de qualsevol índole així com instal·lacions hoteleres, en terminis i costos ajustats.
Abastem els serveis del Mercat Immobiliari empresarial inclosos la comercialització d'actius immobiliaris fins a la venda en inversió dels mateixos. Prestem els nostres serveis en dos Mercats principalment: industrial logístic i terciari.

INVERSIÓ

El nostre coneixement del Sector Immobiliari de el sector industrial Logístic, Terciari, Retail, Dotacional, Hoteler, Terra, etc. tant a nivell regional com nacional, i l'experiència dinàmica de 30 anys en el sector, permet VEDISA Industrial assessorar en tots els aspectes relatius a Inversió i Surt & Leaseback en els diferents segments Empresarials, com la viabilitat de projectes de nou desenvolupament. Els nostres clients inclouen els principals Fons Institucionals, Companyies Immobiliàries, Inversors Privats i Private Equity.

EDIFICACIÓ D'OBRA INDUSTRIAL

Planificació, gestió i construcció de naus i estructures

  • L'execució d'obres 'clau en mà', incloent l'optimització de temps i costos.

Construcció d'instal·lacions i infraestructures necessàries per al desenvolupament industrial:

  • Condicionament de terreny i moviment de terres, fonaments i estructures de formigó armat, estructures metàl·liques, xarxes de sanejament, depuradores, cobertes i estacions de tractament d'aigües residuals.
  • Obres d'infraestructura per a la indústria: execució de fonaments de maquinària industrial, fonaments especials, basses, fosses per a emmagatzematge de materials, pavimentacions i actuacions en edificació singular.